June 22, 2014

De Tuinfabriek gaat verhuizen

Het zat er aan te komen. We gaan verhuizen naar een ander deel van het dak op Hoog Catharijne. Corio, de eigenaar en vastgoedontwikkelaar van het winkelcentrum, heeft besloten de verbouwing van het dak waar de tuinfabriek nu werkt eerder te starten. Van 9 juli tot en met vrijdag 11 juli gaat de Tuinfabriek verhuizen. Op zondag 13 juli toeren we mee met Culturele Zondag.

De toegang naar de Tuinfabriek via de trap bij Parkeergarage P3 blijft hetzelfde.

De nieuwe opstelling met de Soepkeuken die ook geplaatst zal worden als uitbreiding van de Tuinfabriek. De nieuwe lokatie is ook op het dak van het radboudkwartier, aan de zijde van Meetingplaza.

July 12, 2014

Tuinfabriek is verhuisd

Na drie dagen hard werken in vrij extreme weersomstandigheden maar met een fantastisch bouwteam, is de Tuinfabriek verhuisd naar een ander deel van het dak van het Radboudkwartier. We zijn te vinden aan de kant van Meetingplaza. Entree via winkelniveau blijft hetzelfde.

Hoogste punt bereikt. Foto: Brenda van Zanten

April 18, 2015

De Tuinfabriek on the move again?

Hoog Catharijne is nog niet af ... de verbouwing is nog steeds in volle gang. De kans is groot dat de Tuinfabriek weer op een ander dak komt te staan. Op 17 april is er een van de mogelijke lokaties bekeken. Het dak op de 3de verdieping dat grenst aan het kantoor van Corio. We hopen dat we terug mogen naar het dak waar we begonnen zijn en dat inmiddels een extra verdieping heeft gekregen. We wachten af.

17 april / dak 3e verdieping grenzend aan het Corio kantoor

Nieuwe verhoogde dakvlak op de 3de verdieping van het Radboudkwartier.

Studio Ester van de Wiel, de Tuinfabriek