June 9, 2013

Even voorstellen: de Kippenclub

Twee bewoners van de Radboutveste, Willem Visser en Fokke Mulder, zijn lid geworden van de Kippenclub. Ze verzorgen de kippen in het weekend.

En een medewerker van Corio die Corrie Busker en Sanderijn Hoogland vervangt tijdens hun vakantie.

Op woensdag, donderdag en vrijdag zorgt Ida Bezemer voor de kipjes. Ze werkt bij Surfnet in een kantoorgebouw dat uitkijkt op de Tuinfabriek. Thuis heeft ze ook kippen en dat merk je.

Ze eten letterlijk uit haar hand gedroogde vlokreeftjes en meelwormen, Dat vinden ze heerlijk!

Bert en Paulien van der Linden, bewoners van de Radboutveste, nemen af en toe de verzorging van de kippen over als andere Kippenclubleden niet thuis zijn.

Corrie Busker van Corio zorgt op maan- en dinsdagen voor de kippen.

Twee medewerkers van Surfnet die Ida Bezemer tijdens haar vakanties vervangen. Links Femke van Manen en rechts Sabita Behari.

Ineke Poortinga van Surfnet die Ida Bezemer tijdens haar vakantie vervangt.

Mederwerkers van de Albert Heijn geven de kippen sla die niet meer verkocht kan worden.

April 16, 2015

We gaan weer van start

Na een grijze winter begint de zon weer te schijnen. Tijd om de teeltbakken van de tuinfabriek weer in te zaaien met lekkers dat we in de zomer willen eten. Er staan nog wat wintergroente waaronder diverse kolen en winterpenen, die we kunnen oogsten. Op vrijdag 17 en 24 april organiseren we een werkdag. Heb je zin om ook de handen uit de mouwen te steken? Je bent van harte welkom. Zie voor details de agenda.

Studio Ester van de Wiel, de Tuinfabriek