May 5, 2015

De Tuinfabriek op World Expo Milaan 2015.

De Tuinfabriek gaat onderdeel uitmaken van de fotoserie die Isabelle Boon maakt van de Nederlandse voedselproducenten in de breedste zin van het woord. Voeding en alles wat daarmee samenhangt is het centrale thema van de World Expo Milaan 2015. Share, grow, live! Van begin juni 6 maanden 'on display' in het Nederlandse paviljoen. Op zaterdag 16 mei komt Isabelle Boon fotograferen tijdens de eerste plantdag na IJsheiligen. Zin om die dag ook mee te werken? Je bent van harte welkom van 12.00 tot 16.00 uur.

Een van de beelden van Isabelle Boon die nu in het Nederlandse paviljoen getoond wordt.

Eerder maakte Isabelle Boon een serie van 'onze' boeren in Rhoon. Onder de titel 'De grond onder onze voeten'. Werk en leven in de polders van Rhoon. Op de foto Adjan Vos met zijn innovatieve tot groene aspergeoogstmachine omgebouwde fiat. Daar worden we blij van!

Op de site van worldexpomilaan2015.nl verschijnen telkens beeldcolums die de verschillende lokaties en voedselvaklui nader tonen en beschrijven De eerste column van rivierkreeftvisser staat er inmiddels op.

Link naar beeldcolum van de rivierkreeftvisser

May 21, 2015

Isabelle Boon op bezoek

21 mei - Isabelle Boon op bezoek in de Tuinfabriek. Ze maakte er een reportage die straks getoond zal worden op de World Expo in Milaan.

Op zoek naar hogere perspectieven ...

Haar foto's zijn vast beter dan deze Iphone opnamens ...

Studio Ester van de Wiel, de Tuinfabriek